0 100 93 1

Test: Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo - Best i test

Innovativ tørrsjampo som gir et svært godt resultat

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Mellomklasse

Living Proof Perfect Hair Day er et eksempel på en tørrsjampo som bruker innovative kjemiske løsninger for få håret til å føles friskere.

Enkelt forklart legger tørrsjampoen seg som en hinne rundt hvert enkelt hårstrå. Den suger deretter opp olje og smuss, og alt dette følger så med når du børster tørrsjampoen ut av håret. Tørrsjampoen nøytraliserer også eventuell ufrisk lukt.

Én tester prøvde dette produktet ved å bruke det etter en treningsøkt i stedet for å vaske håret med vanlig sjampo. Hun ble positivt overrasket over at tørrsjampoen ikke etterlot noen synlige rester, og at håret ikke fikk noen pulveraktig overflate.

Svært godt resultat uten at man må spraye for mye

Videre syntes hun at tørrsjampoen luktet frisk, men at den til syvende og sist ikke ga samme resultat som vask med vanlig sjampo. Imidlertid kunne hun friske opp håret med tørrsjampo igjen neste dag og fremdeles få et godt resultat.

Hos Daisy Beauty er omtalene tilsvarende positive. Deres testere opplevde at det ikke krevdes mye produkt for å fjerne det verste av fettet og tilføre håret volum. Lukten av produktet fikk også et pluss i margen, og testeren kunne ikke se noen synlige rester i håret.

  • Gir volum
  • Frisker opp håret
  • Etterlater ingen rester
  • Ikke noe spesielt
93

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Daisy Beauty - maj 2017
Experttest av Living Proof Perfect Hair Day