0 100 95 1

Test: LG FH6F9BDS2 - Beste premiumvalg

LG spenner musklene

Produkt: Vaskemaskiner Prisklasse: Premium Type: Frontmatet Energiklasse: A+++ Kapasitet: 12 kg Lydnivå: 52 dB Sentrifugehastighet: 1 600 rpm Mål: 85 x 64 x 60 cm Vekt: 73 kg

Dette er enda en high-end-modell fra LG og en av de dyreste modellene på markedet akkurat nå. Man får imidlertid et ekte premiumprodukt.

Mange av funksjonene kjenner vi igjen fra andre LG-vaskemaskiner, for eksempel TurboWash for mer økonomiske vaskeprogrammer, forskjellige innstillinger for trommelbevegelse og kobling til mobilapp. Sistnevnte inkluderer med denne modellen ikke bare feilsøking og nedlasting av ekstra vaskeprogrammer, men også fjernstyring av maskinen.

Enkelte ting er imidlertid noe forbedret i forhold til billigere modeller. Energiforbruket ligger hele 60 % under kravene til klassfisering A+++, og denne maskinen har en mer slitesterk emaljert front. LG har i henhold til egne opplysninger klart å kutte noen desibel på lydnivået, men som med andre modeller peker svenske Råd & Rön på lydnivået ved sentrifugering.

Testerne er imponert

Trusted Reviews er svært imponert over maskinen og mener den er en av de beste som er tilgjengelig på markedet akkurat nå. De er veldig fornøyd med vaskresultatet, men bemerker at berøringsfunksjonen på displayet ikke alltid fungerer så godt som den burde.

Dette er en dyr vaskemaskin, men i aller høyeste grad et premiumprodukt, og den blir også vår testvinner i premiumklassen.

  • Mobilstyring
  • Emaljert front
  • Høyeste energiklasse
  • Testerne opplever at berøringsfunksjonen ikke alltid fungerer optimalt
95

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - december 2017
Experttest av LG FH6F9BDS2

Råd & Rön - mars 2018
Experttest av 142 tvättmaskiner