0 100 86 1

Test: Lernberger Stafsing Dryclean - Miljøprodukt som gir mye volum

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Mellomklasse

Svenskproduserte Lernberger Stafsing ble lansert så sent som i 2011 av Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Selskapet har et uttalt fokus på å produsere sunnere produkter som er miljøvennlige og helt uten parabener og sulfater.

Deres tørrsjampo er tilgjengelig i flere varianter, blant annet i svart og brunt for deg med litt mørkere hår. Akkurat denne er spesielt rettet mot å gi volum og friske opp håret, og er lys i fargen. Den skal også gi struktur, gi håret fasthet og motvirke fet hårbunn.

Skjønnhetsbloggen I Make You Smile gir denne tørrsjampoen veldig gode anmeldelser. Testeren opplever den som veldig drøy, og at det ikke kreves mange sprayinger. Hun forteller også at tørrsjampoen etterlater en grå hinne over håret, men at denne forsvinner hvis man gnir litt med fingrene.

Hun beskriver sluttresultatet som matt og friskt, og med mye volum. Hun synes ikke håret blir altfor stritt, og det lukter dessuten veldig godt.

Mye volum, men blir det friskt nok?

I den andre enden av spekteret har vi skjønnhetsmagasinet Daisy Beauty, som på sin blogg gir denne tørrsjampoen lavest mulig score. Testeren opplever at man ikke kan holde flasken så nær håret som anbefalt uten at det blir kritthvitt. Videre mener testeren at sluttresultatet blir stivt, og at det blir for mye volum og for lite friskhet.

Kundevurderingene er veldig høye, og det er flere kunder som sier de opplever at denne tørrsjampoen gir veldig mye volum. De som ikke er helt fornøyd, føler at håret ikke føles helt friskt, selv om det får mye volum. Noen påpeker også at håret føles stritt.

  • Øko-smart
  • Gir mye volum
  • Enkelte testere og kjøpere synes ikke håret føles friskt
86

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Desember 2017
Experttest av Lernberger Stafsing Dryclean

I Make You Smile - januari 2015
Experttest av Lernberger Stafsing Dryclean

Daisy Beauty - januari 2016
Experttest av Lernberger Stafsing Dryclean

Kicks
Kundrecensioner av Lernberger Stafsing Dryclean

Damernas Värld - september 2018
Experttest av åtta torrschampon