0 100 92 1

Test: Kitchenaid Pour Over - En annerledes type trakter

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Premium Dryppestopp: Ja Effekt: 1 200 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Ja Integrert kaffekvern: Nei Kapasitet: 1,18 liter Kanne: Glasskanne

Kitchenaid er best kjent for å være et ledende merkevare innen kjøkkenassistenter, men de produserer også en rekke andre husholdningsapparater, for eksempel brødristere, blendere og også kaffetraktere. Pour Over er en rask trakter med en rekke praktiske funksjoner.

Trakteren lar deg gjøre innstillinger for bryggingen, avhengig av hvordan kaffen du bruker, er brent. Vannbeholderen er montert oppå filterholderen for å kunne disponere varmtvannet rett ned i filteret uten varmetap. Et display viser status for traktingen, og det tar omtrent seks minutter å trakte en full kanne. Det er mulig å stille inn en timer for traktingen.

Denne trakteren fungerer også på en litt annen måte enn en vanlig dryppetrakter. I stedet for at varmtvannet renner ned i filteret i en konstant strøm, heller Pour Over varmtvannet i omganger, noe som skal gi best mulig smak.

Bra, men plasskrevende, sier testere
Coffeeble.com har testet denne kaffetrakteren og gir den gode vurderinger. Testeren liker blant annet hvordan trakteren er designet, og hvor oversiktlig displayet og alle menyvalgene er. Han liker også hvordan trakteren fungerer, noe han mener gir en bedre kaffe. En annen funksjon som trekkes fram, er at man kan fylle på vann en gang, hvorpå trakteren bare bruker så mye som trengs for neste trakting.

Testeren har ikke mye negativt å bemerke, men påpeker at trakteren er noe høy, og at den ikke alltid får plass under kjøkkenskapet. Han har målt traktetiden til nærmere ti minutter, noe han normalt synes er for lenge, men han mener også at det veies opp av kaffens kvalitet.

  • Timer
  • Display
  • Aromainnstillinger
  • Plasskrevende
92

Disse testene har vi gjennomgått

Coffeeble
Experttest av Kitchenaid Pour Over