0 100 88 1

Test: Kitchenaid Diamond 5KSB1585 - Lett kanne og tydelige knapper

Produkt: Blender Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 1,75 liter Inkluderte kanner: 1 Effekt: 615 watt Omdreininger per minutt: 11 500 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 5 Pulsfunksjon: Ja

Kitchenaid Diamond 5KSB1585 er en stilig designet blender som kommer i flere forskjellige farger, blant annet rødt og svart. Til forskjell fra andre blendere fra Kitchenaid, er kannen laget av plast i stedet for glass, noe som gjør at den er lettere og enklere å håndtere.

Kontrollpanelet er lett å forstå seg på, med knapper for de forskjellige programmene, samt isknusing og puls. Delene tåler maskinvask, og den høyglansede metallbasen er det bare å tørke av med en klut. Effekten er litt beskjeden, 615 watt.

Blander godt, men litt høylytt

Kitchenaid Diamond får mye skryt fra Trusted Reviews. Noe av det som imponerer testeren, er kannen, som hun opplever som godt bygget, og hun synes også at lokket sitter veldig godt og er enkelt å ta av. Kontrollpanelet får også pluss i margen.

Totalt sett er testeren fornøyd med sluttresultatet, selv om hun opplever at ingrediensene klumpet seg litt i et av programmene. Hun påpeker imidlertid at et av de andre programmene ga et helt perfekt resultat. Kannens høyde gjør blenderen vanskelig å oppbevare i et kjøkkenskap, noe testeren også bemerker, sammen med støynivået på høyeste hastighet.

  • Lett å håndtere
  • Lett kanne
  • Gode resultater generelt
  • Noe høylytt
  • Vanskelig å oppbevare
88

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av Kitchenaid Diamond 5KSB1585