0 100 84 1

Test: Kitchenaid Classic 5K45SSE - Klassisk utseende med god ytelse

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 4,3 liter Effekt: 275 watt Antall hastigheter: 10 Turbo/pulsfunksjon: Ja Størrelse (B): 35,3 cm Størrelse (H): 35,8 cm Størrelse (D): 22,1 cm Vekt: 9.3 kg

Kitchenaid Classic 5K45SSE er, som mange andre husholdningsapparater fra Kitchenaid, et veldig pent designet produkt som er tilgjengelig i hvitt eller svart. Hastigheten justeres på en veldig analog måte med en spak på siden av maskinen, og det er 10 forskjellige hastigheter å velge mellom. Maskinen har også en pulsfunksjon.

Bollen er av god størrelse, 4,3 liter, men motoreffekten er bare 275 watt, som er under pari. 5K45SSE har det vanlige tilbehøret – grovvisp, ballongpisk og en eltekrok. Hele det ytre huset er laget av metall.

Kundene elsker den

Hos én forhandler er kundenes gjennomsnittlige vurdering av denne maskinen 4,6 av 5. Den beskrives som stillegående og effektiv, og utmerket for både rører og deig. Den berømmes også for at den er godt bygget og pent designet.

Blant det som bemerkes negativt, er blant annet hvor tung maskinen er, noe som har ført til at noen kunder har funnet det bedre å la maskinen stå framme i stedet for å sette den bort etter hver bruk. Noen opplever også at vispene ikke alltid når ingrediensene i bunnen av bollen.

  • Pent design
  • Flere hastigheter
  • God ytelse
  • Noe svak motor
  • Ganske tung
84

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Kitchenaid Classic 5K45SSE