0 100 91 1

Test: Kitchenaid Artisan 5KFP1644 - Justerbar på flere måter

Prisklasse: Premium Skålkapasitet: 4 liter Effekt: 650 watt Hastigheter: 1 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 13,6 kg Høyde og bredde: 45,7 x 30,4

Som enkelte andre modeller fra Kitchenaid har Artisan 5KFP1644 en spak der du kan justere høyden på skjæreskiven for å få forskjellige tykkelser på skivene. Den har også Kitchenaids tre-i-ett-system for materøret, der det kan åpnes på tre forskjellige måter i tre forskjellige størrelser.

Den leveres med tre skåler som alle er BPA-frie, samt en rekke andre tilbehør, inkludert en sitruspresse, eggvisp og terningsett. Denne modellen har lavest motoreffekt av modellene i denne prisklassen, men 650 watt er nok til de fleste oppgaver.

Godt testresultat

Good Housekeeping har flere positive ting å si om denne foodprosessoren. De synes blant annet at maskinen er veldig lett å bruke, og at tilbehøret er enkelt å montere. De forteller også at Artisan 5KFP1644 klarte å hakke, skive og rive alle ingredienser den ble stilt overfor i testen.

Good Housekeeping liker imidlertid ikke at det kun er én hastighet. Ellers har de få ting å bemerke, bortsett fra at de opplever at maskinen er litt vanskelig å håndtere hvis man er høyrehendt, siden håndtaket på skålen er plassert på venstre side.

  • Flere tilbehør
  • Justerbar skivestørrelse
  • Kun én hastighet
  • Motoreffekten er ikke mer enn godkjent
  • Dyr
91

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - juni 2014
Experttest av Kitchenaid Artisan 5KFP1644