0 100 82 1

Test: Kitchenaid Artisan 175E - God ytelse og flere boller

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Premium Kapasitet: 4,8 liter Effekt: 300 watt Antall hastigheter: 10 Turbo/pulsfunksjon: Nei Størrelse (B): 36 cm Størrelse (H): 24 cm Størrelse (D): 37 cm Vekt: 8,7 kg

Dette produktet kommer med to boller, en på 4,8 liter og en på 3 liter, noe som selvfølgelig er praktisk hvis du trenger å vispe eller blande mer enn en ting samtidig. De 10 forskjellige hastighetene styres med en liten spak på siden av maskinen. Det er imidlertid ingen pulsfunksjon, og motoren har en effekt på 300 watt, noe som må anses som under pari.

Den leveres med 4 forskjellige tilbehør – ballongvisp, eltekrok, grovvisp i plast og grovvisp i metall med silikonvinge. Den sistnevnte er spesielt utformet for å komme ekstra godt til rundt kantene på bollen. Videre er maskinen fullstendig bygget i metall.

Generelt bra, med noen få mangler

Kitchenaid Artisan 175E får middels høy vurdering hos Which?. Testeren er imponert over maskinens evne når det kommer til kakerøre og deig, og også resultatet ved pisking av krem får pluss i margen. Testeren beskriver også maskinen som enkel å bruke, stillegående og lett å rengjøre.

Which? har ikke så mye negativt å bemerke når det gjelder Artisan 175E, men testeren mener blant annet at ballongvispen er noe vanskelig å sette på og løsne. Testeren synes også det er vanskelig å lese av markeringene for hastighetsinnstillingene og forteller også at maskinen har en tendens til å spre mel ut over kjøkkenbenken hvis man prøver å tilsette mer mel under eltingen.

  • Godt resultat
  • Flere hastigheter
  • Stor bolle
  • Litt svak motor
  • Ingen pulsfunksjon
  • Vanskelig å lese av hastighetsmarkeringer
82

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Which? - maj 2018
Experttest av Kitchenaid Artisan 175E