0 100 85 1

Test: Kitchenaid 5KFP1325BWH - Fleksible løsninger

Prisklasse: Mellomklasse Skålkapasitet: 3,1 liter Effekt: 300 watt Hastigheter: 2 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 5,48 kg Høyde og bredde: 41,5 x 28 cm

For å gjøre skjæringen mer presis har Kitchenaid 5KFP1325BWH en spak på forsiden der du kan justere skjæreskiven mellom 1 og 6 millimeter. Foran er det også knapper for hastighetene, der du har to forskjellige samt en pulsfunksjon å velge mellom.

Materøret har en såkalt tre-i-en-løsning, der det er mulig å åpne røret i tre forskjellige størrelser, avhengig av hvor store ting du skal legge inn. Skålen har god kapasitet, hele 3,1 liter, men motoren er litt i minste laget. Den har en effekt på bare 300 watt, som vanligvis er nok, men kanskje ikke for de hardeste ingrediensene.

Anses som stillegående

Denne foodprosessoren får hele 93 av 100 i karakter fra Good Housekeeping. De beskriver den som et svært allsidig produkt som klarte alle trinnene i testen uten problemer. Deres vurdering er at den er mer stillegående enn de fleste foodprosessorer og veldig godt bygget.

Good Housekeeping har svært få ting å bemerke negativt om dette produktet. Den eneste betenkeligheten de har, er at monteringen av universalkniven er litt mer komplisert enn de hadde ønsket, og de opplever også at bollen er litt vanskelig å få på plass i begynnelsen.

  • Stor skål
  • Justerbar skjæreskive
  • Fleksibelt materør
  • Kun to hastigheter
  • Litt svak motoreffekt
85

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - november 2015
Experttest av Kitchenaid 5KFP1325BWH