0 100 85 1

Test: Kevin Murphy Fresh Hair

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Premium

Fresh Hair fra Kevin Murphy er en tørrsjampo som hjelper deg med å friske opp håret på mer enn én måte. Den bidrar til å motvirke fet hårbunn og fjerne lukt, men den kan også fjerne stylingprodukter som fortsatt sitter i fra kvelden før. Den gir også volum og tekstur.

Damernas Värld gir denne tørrsjampoen hele 4,5 av 5 i karakter. De opplever at effekten er veldig umiddelbar, og at den lukter godt. Deres erfaring er at produktet gjør akkurat som lovet, og at resultatet varer så lenge som i tre dager.

Også Good Housekeeping Institute gir en forholdsvis høy vurdering. Også der får lukten ros - den den beskrives som frisk med massevis av sitrus. Testerne opplevde også tørrsjampoen som lett å påføre. Den etterlot ikke synlige rester og varte i 2 til 3 dager. I noen tilfeller følte de at håret føltes tørt etterpå.

Blant kundene er de fleste fornøyd med dette produktet. Det får ros for gode resultater og at det ikke etterlater synlige rester. Lukten er imidlertid noe som ikke går hjem hos alle, og selv de kundene som liker hvordan denne tørrsjampoen virker, innrømmer at lukten ikke er den beste.

  • Godt resultat
  • Varer lenge
  • Etterlater ingen rester
  • Duften kan oppleves som kraftig
85

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Desember 2017
Tørrsjampo: Test av 10 modeller

Mama - januari 2018
Experttest av sju torrschampon

Damernas Värld - september 2018
Experttest av åtta torrschampon

Good Housekeeping - augusti 2015
Experttest av Kevin Murphy Fresh Hair