0 100 93 1

Test: Kenwood FPM810 - Beste foodprosessoren i mellomklassen

Kompetent, men tung

Prisklasse: Mellomklasse Skålkapasitet: 3,5 liter Effekt: 1000 watt Hastigheter: 8 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 12,6 kg Høyde og bredde: 40 x 23 cm

Kenwood FPM810 har både en skål på 3,5 liter og en sjenerøs blenderkanne på 1,8 liter. Kannen er laget av glass som tåler både varme og kalde temperaturer uten å ta skade. Også skålen er laget for å være slitesterk og kan vaskes i oppvaskmaskin. Dessverre er maskinen nokså tung med en vekt på hele 12,6 kg.

Den har en pulsfunksjon og åtte forskjellige hastigheter. Hvis du vet at du vil kjøre maskinen med høyeste hastighet, er det også en automatisk funksjon som automatisk velger maksimal hastighet. Hvis foodprosessoren står ubrukt i en halvtime, går den automatisk over i energisparemodus.

Få negative ting

Trusted Reviews er kraftig imponert over Kenwood FPM810 og mener det er lettere å liste opp hva den ikke kan gjøre, i stedet for hva den faktisk kan. Den klarer fint å blande alt testeren slenger i, og hun roser den også for at den er lett å rengjøre.

Testeren reagerer imidlertid på at baseenheten er veldig tung og kanskje ikke helt egnet for å løftes inn og ut av skap på daglig basis. Hun synes også at det hadde vært smart med noen form for hurtigstartveiledning eller lignende, siden alle funksjonene på foodprosessoren kan føles litt overveldende i begynnelsen.

Denne modellen blir vår testvinner i mellomprisklassen.

  • Stor skål
  • Medfølgende blenderkanne
  • Flere valgbare hastigheter
  • Tung
93

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - oktober 2017
Experttest av Kenwood FPM810