0 100 96 1

Test: Kenwood Chef XL KVL4100 - Beste mellomklasse-kjøkkenassistent

Solid bolle

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 6,7 liter Effekt: 1 200 watt Antall hastigheter: 8 Turbo/pulsfunksjon: Ja Størrelse (B): 34,5 cm Størrelse (H): 28 cm Størrelse (D): 38,5 cm Vekt: 7,7 kg

Trenger du mye effekt og godt med plass i bollen, kan Kenwood Chef XL KVl4100 være noe for deg. Bollen er veldig sjenerøst laget og rommer hele 6,7 liter, og motoren har en veldig god effekt på 1200 watt. En grovvisp, en ballongvisp og en eltekrok inngår. Det er 8 hastigheter å velge mellom samt en pulsfunksjon.

Øverst på maskinen er det 2 uttak for ytterligere tilbehør – ett for lave hastigheter og ett for høye hastigheter. Blant annet kan du montere en blenderkanne, pastarulle eller sitruspresse. Alt slikt tilbehør må imidlertid kjøpes separat.

Kundefavoritt

Kundevurderingene på Amazon for dette produktet er skyhøye. Flere kunder uttrykker seg positivt om maskinens byggekvalitet, og den beskrives også som stillegående. Uansett hva kjøperne har brukt maskinen til, enten det er å lage matbrød, kakedeig eller å piske krem, er de enige om at den fungerer helt utmerket.

Det er få minuspunkter, men en ting som nevnes, er at det i motsetning til på eldre modeller fra Kenwood ikke er mulig å justere høyden på vispene, og at det ikke inngår noen blenderkanne (selv om det sistnevnte beskrives som et veldig lite problem). Noen synes også at delene som er laget av plast, ikke gir noe kvalitetsinntrykk.

Denne kjøkkenassistenten blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Veldig stor bolle
  • Kraftig motor
  • Flere hastigheter
  • Nokså tung
96

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Kenwood Chef XL KVL4100