0 100 94 1

Test: Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home - Beste premium-høytrykksvasker

Kraftig maskin med brukervennlige kontroller

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Premium Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 10 meter Maks. trykk: 180 bar Effekt: 2,8 kW Vanntemperatur: 60 °C Vannforbruk: 550 liter/t Vekt: 18,4 kg

I likhet med enkelte andre høytrykksvaskere fra Kärcher har denne modellen et såkalt 3-i-1 spylerør som kan stilles inn på flere forskjellige måter. I tillegg til den vanlige høytrykkstrålen kan den stilles inn på en roterende stråle og påføring av rengjøringsmiddel. Vanntrykket kan reguleres med knapper på håndtaket.

I tillegg til spylerøret følger det også med et terrassemunnstykke. Det maksimale vanntrykket er på utmerkede 180 bar, og med en varmtvannstemperatur på 60 grader skal maskinen kunne håndtere de fleste typer smuss. Dette er også en relativt lett maskin med en vekt på 18,4 kg.

Klarer det aller meste
Denne høytrykksvaskeren får 79 av 100 i karakter av Good Housekeeping, som mener at dette er en kraftig maskin som klarer det meste den blir stilt overfor. Den får pluss i margen for at det følger med et terrassemunnstykke, og testeren liker displayet og kontrollene på håndtaket.

Testeren er imidlertid ikke helt begeistret over terrassemunnstykket og mener det er litt vanskelig å bruke. Instruksjonene for montering av maskinen beskrives også som noe komplisert, og testeren mener også at maskinen er ganske tung.

  • Trykkregulering på håndtaket
  • Digitalt display
  • Allsidig munnstykke
  • Noe tung
  • Vanskelig å bruke terrassemunnstykket
94

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping – juli 2019
Experttest av Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home