0 100 94 1

Test: Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home - Beste høytrykksvasker

Lett å fylle på med rengjøringsmiddel

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Mellomklasse Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 8 meter Maks. trykk: 145 bar Effekt: 2,1 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 500 liter/t Vekt: 13,1 kg

Som flere andre modeller fra Kärcher bruker Kärcher KK5 Premium Full Control Plus Home et såkalt Full Control Plus-håndtak, som lar deg endre innstillinger på strålen og også slå påføringen av rengjøringsmiddel av og på. Med rengjøringsmiddelet fungerer det for øvrig slik at hele flasken settes i maskinen, og det er så bare å bytte ut med en ny flaske når den er tom.

Når det gjelder tilbehøret, inngår også et terrassemunnstykke ved kjøp. Dette er vel verdt å merke seg, da det ikke er helt selvsagt at dette inngår for en høytrykksvasker i denne prisklassen. Dette er et klart pluss hvis du for eksempel har en stor terrasse eller tralle på balkongen som du vil kunne rengjøre ordentlig!

Kan oppleves som tung
K5 Premium Full Control Plus Home er testet av Good Housekeeping, og de gir den god omtale. Blant annet får den mye ros for at kontrollene på håndtaket er enkle å håndtere, og for at sluttresultatet blir veldig bra. Testeren mener også at maskinen er enkel å betjene, og at slangen har godkjent lengde.

På minussiden mener testeren at maskinen er noe vanskelig å montere sammen, og den beskrives også som noe tung og klumpete. Testeren forteller også at det var noe inngrodd smuss på en bil som maskinen ikke klarte å vaske bort.

  • Terrassemunnstykke er inkludert
  • Kontroller på håndtaket
  • Vasker bra
  • Oppleves som noe klumpete og tung
  • Monteringen kunne ha vært enklere
94

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping – april 2018
Experttest av Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home