0 100 94 1

Test: Kärcher K4 Full Control - Beste budsjetthøytrykksvasker

Enkel påfylling av rengjøringsmiddel

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Budsjett Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 6 meter Maks. trykk: 130 bar Effekt: 1,8 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 420 liter/time Vekt: 11,4 kg

Kärcher K4 Full Control er en praktisk høytrykksvasker på den måten at den har en enkel prosess for påføring av rengjøringsmiddel. Den har ingen innebygd beholder, men den er bygget slik at det er mulig å sette en hel flaske med Kärchers rengjøringsmiddel rett inn i maskinen. Dette er en praktisk løsning, da det er en enkel prosess å sette inn en ny flaske når det er tomt for rengjøringsmiddel.

Spylerøret har ett munnstykke med tre forskjellige trykkinnstillinger samt en innstilling for påføring av rengjøringsmiddel. Håndtaket har et digitalt display som viser hvilken innstilling du bruker for øyeblikket. Du velger innstillingen ved å vri på munnstykket. Maskinen har et teleskophåndtak som også er fullstendig foldbart for lettere oppbevaring.

Rengjør godt og ikke veldig høylytt

Kärcher K4 Full Control får høye karakterer fra Good Housekeeping. De vurderer den som mer stillegående enn de fleste andre høytrykksvaskere, og den gjør det generelt godt i alle testene deres. De synes den er bra til rengjøring av murstein og utemøbler, og de opplever den også som praktisk, da maskinen har innebygd oppbevaringsplass til tilbehør og et sammenleggbart håndtaket.

På den andre siden er dette ikke den letteste høytrykksvaskeren på markedet, og Good Housekeeping gir den minus i margen for at den er noe tung å flytte rundt på. De mener også at håndtaket ikke er spesielt intuitivt å bruke, og at det kan være vanskelig å endre innstillingen på munnstykket.

Denne høytrykksvaskeren blir vår testvinner i budsjettprisklassen.

  • Digitalt display
  • Smart løsning for rengjøringsmiddel
  • Foldbart håndtak
  • Tung
94

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - juli 2018
Experttest av Kärcher K4 Full Control

Råd & Rön - mars 2017
Experttest av 13 högtryckstvättar

Good Housekeeping - juli 2016
Experttest av Kärcher K4 Full Control

Which? - maj 2017
Experttest av Kärcher K4 Full Control