0 100 96 1

Test: Jumpmaster Trampoline 430 cm - Utstyrt med slitesterk kantbeskyttelse

Kategori: Mellomklasse Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 150 kg Antall fjærer: 96 stk. Høyde: Ikke oppgitt Bredde kantbeskyttelse: 30 cm Størrelse: 430 cm

For å unngå skader på fjærene har denne trampolinen en ekstra tykk kantbeskyttelse på 30 mm. Kantbeskyttelsen er dessuten laget av slitesterk PVC, som tåler vær, vind og til og med solens UV-stråler.

Et sikkerhetsnett inngår, og dette har en overlappende, selvlukkende åpning. Stolpene til nettet er kledd i beskyttende skum, og selve nettet er finmasket, slik at verken fingre eller tær setter seg fast i det. Praktisk nok inngår også en stige, så det skal ikke være noe problem å komme seg opp på trampolinen.

Gode testanmeldelser

Jumpmaster Trampoline kåres til beste billige trampoline i en test hos PriceRunner. Testeren regner den som en trampoline i budsjettklassen, men mener at byggekvaliteten er tilsvarende en mellomklassemodell. Testeren gir også kantbeskyttelsen ros, blant annet for den gode byggekvaliteten og for målene. Spretten vurderes også som veldig god, i det minste for personer som veier mer enn 20 kg.

Minupunktene er få, men testeren reagerer på bruksanvisningen i noen tilfeller ikke har en helt god oversettelse til norsk, noe som riktignok oppveies av at den er veldig oversiktlig og detaljert. Denne trampolinen får også kritikk for at den har slurvete sveiseskjøter på rammen, noe som imidlertid til en viss grad veies opp ved at Jumpmaster gir ti års garanti på rammen.

  • God byggekvalitet
  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Bra sprett
  • Slurvete sveiseskjøter
  • Tidvis dårlig oversatt bruksanvisning
96