0 100 85 1

Test: JBL Go 2 - Liten og lett

Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Budsjett Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: 25 meter AUX-inngang: Ja Batteritid: 5 timer Ladetid: 2,5 timer Vekt: 0,2 kg

Hvis du er ute etter en liten og lett høyttaler, kan denne være vel verdt å vurdere. Det er bare drøyt 7 x 8 cm stor og veier ikke mer enn 200 gram. Med andre ord er dette en høyttaler som er veldig lett å slenge ned i for eksempel vesken og bære den med seg.

I likhet med mange av JBLs høyttalermodeller er Go 2 helt vanntett. Den har en innebygd mikrofon samt en AUX-inngang. Batterilevetiden er ikke den beste – bare 5 timer – men det holder for en tur i parken eller på stranden.

Lyden er OK

JBL Go 2 får middels høy karakter fra Cnet. Testeren gir plusspoeng for høyttalerens kompakte størrelse og for den innebygde mikrofonen, noe som gjør det mulig å bruke den som en høyttalertelefon hvis du kobler den til telefonen. Han mener også at lyden er anstendig nok med tanke på høyttalerens kompakte størrelse.

Samtidig mener han at basen ikke er den beste, selv om denne er forbedret fra forgjengeren. Batterilevetiden er heller ikke noe som imponerer testeren, som mener at den er litt i underkant med bare fem timers brukstid per opplading.

  • Kompakt
  • Mikrofon
  • AUX-inngang
  • Noe kort batterilevetid
85

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Maj 2019
Experttest av JBL Go 2

Cnet - maj 2018
Experttest av JBL Go 2