Test: JBL Charge 3 - Beste mellomklassehøyttaler

Støtter høyttalersystemer

Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Mellomklasse Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: 25 meter AUX-inngang: Ja Batteritid: 4,5 timer Ladetid: 20 timer Vekt: 0,8 kg

Batterilevetiden til JBL Charge 3 er veldig bra, opptil 20 timer, men den kan også fungere som en powerbank for opplading av mobiltelefon. Som mange av JBLs modeller er den vanntett og har en rekkevidde på opp til 25 meter.

En praktisk funksjon er det som kalles JBL Connect. Med en tilhørende mobilapp kan du koble sammen flere JBL-høyttalere (forutsatt at de støtter Connect) og opprette et flerromssystem eller bruke to høyttalere for å få stereolyd. Opptil tre enheter kan tilkobles samtidig og velge sang etter tur.

Er plasseringen av basselementene godt gjennomtenkt?

Charge får 9 av 10 i karakter av M3. De er veldig imponert over lyden i høyttaleren og mener at bassgjengivelsen er veldig bra, akkurat som høyttalerens utforming. Også vanntettheten og JBL Connect-funksjonen får pluss.

Selv om testeren liker hvordan høyttaleren er utformet, har han enkelte betenkeligheter rundt plasseringen av basselementene. Disse er plassert på de korte sidene, relativt ubeskyttet, og testeren spør seg selv om det ikke er risiko for at disse blir skadet. Han liker heller ikke at denne utgaven av JBL Charge ikke har noen knapp for å bytte sang.

Denne høyttaleren blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • God batterilevetid
  • Kan kobles til andre høyttalere
  • Vanntett
  • Ingen knapp for å bytte sang
  • Tvilsom plassering av basselementene
91

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Maj 2019
Experttest av JBL Charge 

M3 - maj 2016
Experttest av JBL Charge 3