0 100 89 1

Test: JBL Boombox - En skikkelig kraftpakke og tungvekter

Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Premium Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetooth Rekkevidde: 9 meter AUX-inngang: Ja Batteritid: 24 timer Ladetid: 6,5 timer Vekt: 5,25 kg

Det er ikke mulig å stikke under stolen at JBL Boombox er en stor og tung høyttaler. Den er 1,5 meter lang og veier hele 5,25 kg. Håndtaket på toppen bringer tankene nærmest til 80- og 90-tallets boomblastere. Det er heller ikke den billigste høyttaleren på markedet. Men det er en ekte kraftpakke man får for pengene.

Batteriet varer i hele 24 timer og kan lade to mobiler samtidig. Med JBL Connect+ kan du koble den sammen med opptil 100 andre JBL-enheter. Den har to forskjellige lydmoduser for hhv. innendørs og utendørs bruk. Utendørsmodusen har mer bass, da bassen ofte kan forsvinne når man spiller musikk ute.

Høye testresultater

M3 gir JBL Boombox mye ros. De beskriver lyden som veldig bra og lydnivået som høyt. I en lydtest opplever de aldri at lyden slår over, selv ikke på de høyere volumene. Den lange batterilevetiden og designet gir også pluss i margen.

Det eneste M3 har å bemerke er at det finnes få valgmuligheter når det gjelder lydinnstillinger, som er begrenset til de ovennevnte innendørs- og utendørsmodusene. Den tilhørende mobilappen tilbyr heller ingen innstillinger ut over disse. M3 er også av den oppfatning at Boombox er noe dyr.

  • Meget god lyd
  • Lang batterilevetid
  • Fungerer som powerbank
  • Tungt
  • Dyr
  • Få lydinnstillinger
89

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - oktober 2017
Experttest av JBL Boombox