0 100 91 1

Test: Jaybird X3 - Beste trådløse in-ear-hodetelefoner

Utmerket for trening

Kategori: In-ear Følsomhet: 96 dB/mW Frekvensområde min./maks.: 20/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 8 timer Ladetid: 2,5 timer

Jaybird X3 retter seg først og fremst til dem som trenger trådløse hodetelefoner til bruk i forbindelse med trening. Hodetelefonene er svette- og vannbestandige og har utskiftbare deler for å sitte bedre på akkurat dine ører under løpetrening eller annen aktivitet. Åtte timers batterilevetid bør vare for det meste, om ikke hele, av ukens trening.

Hodetelefonene har selvfølgelig kontroller for volum, pause/avspilling og å svare / legge på, slik at du ikke trenger å streve med å ta fram mobilen under selve treningen. Det finnes en tilhørende mobilapp der du kan gjøre lydinnstillinger på hodetelefonene og også få tilgang til andres innstillinger. Det er også mulig å dele spillelister med andre.

Passformen kan tilpasses

M3 har testet åtte forskjellige modeller av hodetelefoner som er egnet for trening, og Jaybird X3 ender opp på en delt førsteplass. Den får mye ros for at det medfølger en rekke plugger og "vinger" som gjør at passformen kan skreddersys på en god måte. Lyden får også pluss, og det samme får appen, som beskrives som stilig og enkel å bruke.

Jaybird X3 får imidlertid litt kritikk for hvordan den lades. I stedet for å koble en USB-kabel direkte til hodetelefonene, må man tilkoble en separat dongle, som man så kobler til ladeledningen i. M3 mener at donglen er en småsak som uunngåelig vil mistes etter hvert. De mener også at mikrofonen ikke er den beste.

Disse hodetelefonene blir vår testvinner i denne kategorien.

  • God lyd
  • Flere medfølgende utskiftbare deler
  • Mobilapp
  • Komplisert lading
91

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - maj 2018
Experttest av åtta trådlösa hörlurar