0 100 84 1

Test: Jabra Elite 65t

Kategori: In-ear Følsomhet: 103 dB/mW Frekvensområde min./maks.: 20/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 10 meter Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 5+10 timer Ladetid: 2 timer

Jabra Elite 65t er trådløse i ordets rette forstand, da øreproppene ikke bare mangler ledningsforbindelse til mobilen din, men også er helt trådløse seg imellom. For å forenkle oppbevaringen medfølger et etui som du kan legge øreproppene i. Batterilevetiden er fem timer, men øreproppene kan så lades i etuiet for ytterligere ti timers batterilevetid.

Jabra Elite 65t har en mikrofonteknologi som skal kunne redusere vindstøy på en effektiv måte. Det finnes en tilhørende app fra Jabra for å gjøre lydinnstillinger på øreproppene. De kan også brukes til å kontrollere ulike digitale assistenter, for eksempel Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant.

I en test på SoundGuys får Jabra Elite 65t nokså høye karakterer, men ikke kun positive. De synes at batterilevetiden er veldig bra, og de liker også hvor lett de kobles til og fra telefonen. De berømmer mikrofonen som god og gir pluss for at den tåler væskesprut.

De mener imidlertid at lyden ikke er den beste, og at de innebygde innstillingene ikke kan gjøre veldig mye for å kompensere for dette. SoundGuys vitner om at basstoner har en tendens til å forsvinne, og at de høye tonene heller ikke høres spesielt bra.

  • God batterilevetid
  • Mobilapp
  • Tåler væskesprut
  • Lyden er ikke den beste
84

Disse testene har vi gjennomgått

Sound Guys - juli 2018
Experttest av Jabra Elite 65t