0 100 95 1

Test: Isbjörn of Sweden Penguin - Beste premiumdress

Virkelig vann- og vindtett

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Premium Materialer: Nylon Knepping: Glidelås Alder: 12–36 måneder Størrelser: 80–128 Pusteevne: 15 000 g/m²/24t Vannsøyle: 15 000 mm Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Ja Vann-/vindtett: Ja Reflekser: Ja

Vinterdressen Penguin fra Isbjörn of Sweden kan skilte med utmerkede verdier når det gjelder både pusteevne og vannsøyle – 15 000 i begge tilfeller. For å garantere vanntettheten har Isbjörn of Sweden tapet alle sømmene og utstyrt utedressen med vanntette glidelåser.

Midjen er justerbar, og både ermer og ben er bøyd for å gi optimal fleksibilitet. Både ermer og ben kan også forlenges med det Isbjörn of Sweden kaller "Grow Cuffs", som betyr at dressen kan brukes av det samme barnet i mer enn en sesong.

Tåler slitasje godt, men noen få reflekser

Testfakta gir Isbjörn of Sweden Penguin 3,7 av 5 i vurdering, med spesielt høye karakterer for hvor vannavvisende den er. Sportamore beskriver den som lett å bevege seg i og ta av seg. Best i test kaller den "beste premiumvalg" og gir pluss i margen for at den tåler slitasje, vind og vann.

Testfakta er likevel ikke imponert over rivestyrken og gir ikke mer enn middels høy karakter for pusteevnen. Best i test gir minus for at den har få reflekser. Sportamore mener at denne dressen er veldig tung.

  • Tåler godt slitasje
  • God motstand mot vind og vann
  • Ett å bevege seg i
  • Tung
  • Få reflekser
95

Beste pris hos: