0 100 93 1

Test: Hydro Flask Standard Mouth - Ingen kondensdannelse

Prisklasse: Mellomklasse Volum: 0,53 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: 12 timer Kuldebevaring: 24 timer Diameter: 7,3 cm Høyde: 22,1 cm Vekt: 320 g

Hydro Flask Standard Mouth er hovedsakelig laget av rustfritt stål, med unntak av korken. Denne er imidlertid BPA-fri og også fri for ftalater. Innsiden av korken har såkalt Honeycomb-teknologi for best mulig isolasjon.

Denne termosen er også utstyrt med Hydro Flasks TempShield-teknologi, som er deres egen form for vakuumisolering mellom de to rustfrie lagrene. Den eliminerer kondens og holder varmen i opptil 12 timer og kjøler i opptil 24 timer. Hydro Flask gir livstidsgaranti på denne termosen.

Noen har problemer med temperaturen

Kundenes vurdering av denne termosen er generelt svært høye. Den får plusspoeng for at den holder temperaturen veldig bra, og for at den er holdbar. Kjøperne liker også at den ikke viser tegn på lekkasje, og at det ikke dannes noe kondens på utsiden.

Blant de som ikke er helt fornøyd, meldes det om at termosen ikke holder temperaturen så godt som lovet, og noen forteller også om at den lett får riper.

  • Livstidsgaranti
  • BPA-fri
  • Noen kunder opplever problemer med temperaturbevaringen
93

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - mars 2018
Experttest av Hydro Flask Standard Mouth

Amazon
Kundrecensioner av Hydro Flask Standard Mouth