0 100 94 1

Test: Husqvarna ST 324P - Bygget for å være lettstyrt

Prisklasse: Premium Type: To-trinns Arbeidshøyde: 61 cm Arbeidsbredde: 58 cm Drivkilde: Bensin Effekt: 6,3 kW El-start: Ja Håndtaksvarme: Ja Kastelengde: 12 meter

Hvis du har en tendens til å fryse på hendene, kan Husqvarna ST 324P være til hjelp, da den har varme i håndtaket. Den har også el-start , slik at du ikke trenger å stå og dra i noen startsnor, og den innebygde belysningen lyser opp veien på kalde vinterkvelder.

For enklere manøvrering har den servostyring, og det er også mulig å velge driv på bare ett hjul slik at den blir lettere å svinge. Du trekker i en spak på instrumentpanelet for å justere retningen på utkastet.

Gjør kort prosess med brøytekanter

Kundenes vurdering av denne maskinen er generelt positive. Den får blant annet ros for sin meget gode ytelse og beskrives blant annet som svært kapabel når det gjelder å fjerne brøytekanter. Drivet får også ros.

De som har noe å utsette, mener at maskinen i noen henseender svikter når det kommer til byggekvalitet. For eksempel forteller noen at maskinen slutter å starte etter noen sesonger, og at enkelte spaker og brytere går i stykker.

  • Elektrisk start
  • Håndtaksvarme
  • God arbeidsbredde
  • "Bare" to-trinns
94

Disse testene har vi gjennomgått

Pricerunner
Kundrecensioner av Husqvarna ST 324P