0 100 92 1

Test: Husqvarna R214TC - Enkel drivstoffpåfylling

Kategori: Premium-frontrotorklipper Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 12 liter Bioklipping: Ja Motoreffekt: 9,9 kW Klippebredde: 94 cm Maks./min klippehøyde: 7 cm / 2,5 cm Girkasse: Hydrostatisk Lydnivå: 98 dB

Denne gressklipperen gir deg en klippebredde på 94 cm og kan enten kjøre bioklipping eller sende gresset ut gjennom utkastet bak. Klipperen er bakhjulsstyrt, og du bytter gir med en pedal i stedet for en spak. Girkassen er for øvrig av hydrostatisk type, og om ønskelig kan du kjøpe en rekke tilbehør til, for eksempel en oppsamler eller en tilhenger.

Modellen har et eksternt tankdeksel, slik at du ikke trenger å løfte noe motorhus for å fylle på drivstoff. Tanken rommer for øvrig 12 liter bensin og har et gjennomsiktig panel som gjør det lettere for deg å se hvor mye drivstoff som er igjen.

Oppleves som lettkjørt og smidig

De som har kjøpt denne gressklippen, er generelt veldig fornøyd med den. Den får ros for at den er lett å kjøre og enkelt tar seg fram mellom busker og trær. Bryterne for å heve og senke klippeaggregatet kan håndteres fra førersetet, noe som også gir pluss i margen.

Minuspunktene er svært få, men noen påpeker at kontrollen for klippeaggregatet skrangler litt, og en kunde manglet noen skruer som kreves for monteringen. Ellers er det stort sett positive vurderinger.

  • Letthåndterlig klippeaggregat
  • Gjennomsiktig drivstofftank
  • Bioklipping
  • Noen opplever at enkelte brytere skrangler
92

Disse testene har vi gjennomgått

Bygghemma
Kundrecensioner av Husqvarna R124TC