Test: Husqvarna R213C - Spre gjødsel eller måk garasjeoppkjørselen

Kategori: Premium-frontrotorklipper Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 12 liter Bioklipping: Ja Motoreffekt: 6,7 kW Klippebredde: 94 cm Maks./min klippehøyde: 7 cm / 2,5 cm Girkasse: Hydrostatisk Lydnivå: 100 dB

R213C er som mange andre av Husqvarnas frontrotorklippere bakhjulsdrevet for best mulig manøvrerbarhet. Kontrollene er plassert ved siden av førersetet for å være lett tilgjengelig, og bakakslen er en såkalt pendlende bakaksel, som betyr at hjulene kan bevege seg vertikalt på begge sider for å kompensere for ujevnheter i bakken.

Som mange andre gressklippere av denne typen kan du enten velge mellom bioklipping eller bare å sende ut gresset gjennom utkastet bak. En annen fordel er at det finnes flere tilbehør til denne klipperen. Du kan blant annet kjøpe et snøblad, en tilhenger eller en spreder for ting som salt, grus og gjødsel.

Hold styr på bakenden!

De som har kjøpt denne gressklipperen, synes den er lett å kjøre og rengjøre. Den får også pluss for at den håndterer oppoverbakker på en god måte og for at den har en liten svingradius og er lett å tanke.

Noen mener imidlertid at plasten på dekslene blir veldig fort ripet, og andre kommenterer også at klipperens bakende ikke helt henger med i de skarpeste svingene. For noen har dette ført til at gressklipperen har kommet nær husvegger og andre ting i for skarpe svinger.

  • Lett å kjøre
  • Mange nyttige tilbehør å kjøpe til
  • Bioklipping
  • Lett å ripe
  • Kan oppleves som klumpete ved for krappe svinger
91

Disse testene har vi gjennomgått

Bygghemma
Kundrecensioner av Husqvarna R213C