0 100 90 1

Test: Husqvarna PW 360 - En brukervennlig høytrykksvask med god effekt

Produkt: Høytrykksvaskere Prisklasse: Mellomklasse Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 10 meter Maks. trykk: 160 bar Effekt: 2,3 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 500 liter/time Vekt: 20,8 kg

Håndtaket på Husqvarna PW 360 er ergonomisk utformet, og avtrekkerens aktivering justeres automatisk til fingrene dine, slik at bruk av håndtaket skal kreve så lite krefter som mulig. Tilkoblingen for vannslangen er en type hurtigkobling, og slangefestet er dessuten roterende, noe som forenkler håndteringen.

Ellers har den en 10 meter lang slange og et maksimalt vanntrykk på 160 bar. Maskinen presser ut hele 500 liter vann per time, noe som bidrar til et godt resultat. Dette er ikke den letteste maskinen på markedet. Den veier nesten 21 kilo, noe som er tyngre enn noen konkurrerende modeller.

En høyere makstemperatur hadde vært ønskelig

PriceRunner har testet denne høytrykksvaskeren og kårer den til best i test blant ti forskjellige modeller av høytrykksvaskere. Den berømmes for sin gode effekt og for at den er lett å flytte på. Slangen beskrives som lang og fleksibel, og maskinen får også pluss i margen for smart oppheng av strømledningen.

Det eneste testeren reagerer negativt på, er at makstemperaturen er 40 grader, da en høyere temperatur hadde gjort det lettere å fjerne visse typer smuss, som for eksempel olje.

  • God effekt,
  • Lang slange
  • Oppheng for strømledningen
  • En tester mener at en høyere makstemperatur ville vært praktisk
90

Disse testene har vi gjennomgått

PriceRunner - mars 2019
Experttest av 10 högtryckstvättar