0 100 92 1

Test: Husqvarna PW 235 - Kompetent høytrykksvasker med lang slange og godt vanntrykk

Prisklasse: Budsjett Kraftkilde: El-drevet Slanglengde: 8 meter Maks. trykk: 135 bar Effekt: 1,8 kW Vanntemperatur: 40 °C Vannforbruk: 520 liter/time Vekt: 9,6 kg

Dette er en høytrykksvasker som gir en god effekt (1,8 kW) og et godt vanntrykk (135 bar), noe som gjør den til en kompetent maskin. Vanntemperaturen blir imidlertid ikke høyere enn 40 grader, så den klarer ikke alle typer smuss, men det er ikke uvanlig for en høytrykksspyler i denne prisklassen.

Slangen er solid – hele 8 meter lang – så du bør ha godt med svingplass. Når det gjelder tilbehør, er den ganske nedskalert (selv om dette ikke er uvanlig for prisklassen), men du får likevel med en skumpistol, et roterende munnstykke og et vanlig jetmunnstykke.

Lett å flytte rundt

Husqvarna PW 235 får gode testresultater og kåres til beste billige høytrykksspyler i en test hos PriceRunner. Testeren berømmer den for at den har en fullt godkjente ytelse og for den lange slangen. Testeren mener videre at maskinen er lett å flytte rundt på.

Testeren sier også at monteringen er relativt enkel å utføre, bortsett fra at du selv må rulle slangen opp på slangetrommelen i forbindelse med monteringen. Nettopp dette momentet er også dårlig beskrevet i bruksanvisningen. Lydprofilen på denne maskinen beskrives som masete.

  • God ytelse
  • Lang slange
  • Lett å flytte på
  • Uklare instruksjoner i bruksanvisningen for enkelte momenter
  • Masete lydprofil
92