0 100 94 1

Test: Husqvarna Automower 450X - Husqvarnas flaggskipmodell

Produkt: Robotgressklippere Prisklasse: Premium Anb. areal: 5000 m² Maks helling: 45 % Klippehøyde: 6 Klippebredde: 24 cm Maks. klippehøyde: 2 cm Mobilapp: Ja Regnsensor: Nei Bredde (Mål): 31 mm Høyde (Mål): 65 mm Dybde (Mål): 72 mm Lydnivå: 59 dB Batteritid: 270 min Batteritype: Li-On Ladetid: 50 min Vekt: 13,9 kg

Husqvarna Automower 450X er en robotgressklipper som passer bra for deg som har større tomt enn gjennomsnittet. Den har en imponerende rekkevidde på opptil hele 5000 m², noe som er mulig på grunn av en fantastisk batterilevetid på fire og en halv time. Når batteriet så er tomt, er det fulladet igjen på bare 50 minutter.

Selv bratte bakker er ikke noe særlig problem for Automower 450X, da den klarer skråninger på 45 grader. Den har innebygd GPS og ultralydsensorer for å lette navigeringen. Med Husqvarnas mobilapp kan du gjøre en rekke innstillinger på gressklipperen, og den fungerer ikke bare på iPhone og Android, men også på Apples smartklokke Apple Watch.

Veldig bra, men dyrt produkt

Denne gressklipperen får høye vurderinger av M3. Testeren er blant annet veldig fornøyd med klipperesultatet og hvor godt gressklipperen tar seg fram. Han er også veldig imponert over Husqvarnas mobilapp, som han mener fungerer aldeles utmerket, bortsett fra at den ved ett tilfelle ikke kunne kobles til klipperen.

Testeren har egentlig ikke noe negativt å bemerke, men han stusser litt over den høye prisen. Han mener samtidig at man får et veldig godt premiumprodukt for pengene.

  • Mobilapp
  • Utmerket rekkevidde
  • Klarer bratte bakker
  • Ingen regnsensor
  • Dyr
94