0 100 90 1

Test: Hummel Powder/Crystal - Godt foret og bra mot fuktighet og smuss

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Premium Materialer: Polyamid, polyester Knepping: Glidelås, borrelås Alder: 24–36 måneder Størrelser: 98–140 Pusteevne: 5 000 g/m²/24t Vannsøyle: 10 000 mm Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Ja Vann-/vindtett: Ja Reflekser: Ja

For å sikre at barnet ditt holder seg varmt selv om han/hun er veldig glad i å krype rundt i snøen, er Hummel Powder/Crystal foret med fleece øverst samt på innsiden av kragen.

For å forhindre at ermene kryper opp under leken er de utstyrt med tommelhull. Foran er det to lommer med glidelås, og alle sømmene er tapet for å sikre at dressen er maksimalt vanntett.

Noen sømmer er kanskje ikke helt tette

Denne dressen får dårligste karakter av ti modeller i Testfaktas test av vinterdresser. De roser den imidlertid for at den har veldig god vannmotstand, og den får også høyest mulige karakter for rivestyrken, som også er den beste av alle vinterdressene i testen. Best i test gir pluss i kanten for den gode passformen og for at den tåler vann og smuss godt.

Testfakta gir svært lave karakterer for vanntetthet, noe som skyldes at de opplever at bensømmen ikke er tett. Slitestyrken anses heller ikke for å være spesielt god. Best i test gir den høye karakterer totalt sett, men ikke uten å kommentere det lave antallet reflekser og at bordene i ermene kanskje ikke passer sammen med enkelte typer votter.

  • God vannavvisning
  • Bra passform
  • Høy rivestyrke
  • Vanntettheten vurderes i enkelte tilfeller som under par
  • For få reflekser
90