0 100 93 1

Test: Honeywell HYF290E4 - Beste premiumvifte

Godt utvalg av hastigheter

Produkt: Vifter Kategori: Gulvvifte premium Antall hastigheter: 8 Watt: 35 Kabellengde: 180 cm Oscillering: Ja Lydnivå: 51 dB Fjernkontroll: Ja

Honeywell HYF290E4 har et digitalt display øverst på hovedenheten som viser hvilken vifteinnstilling du har valgt. Praktisk nok har Honeywell imidlertid gjort displayet dimbart, slik at du ikke trenger å ha et veldig lyst display som lyser opp hele rommet når du har andre lys av.

Apropos hastigheter finnes det åtte stykker å velge mellom, og det er også mulig å stille en timer på enten en, to, fire eller åtte timer. Lydnivået er på beskjedne 51 desibel, og slik det kan forventes av en vifte i denne prisklassen følger det med en fjernkontroll.

Kjøperne reagerer på vibrasjoner

Gjennomsnittsvurderingen blant kjøpere på Amazon er 3,4 av 5. Den laveste hastighetsinnstillingen beskrives som veldig stillegående, og mange mener den fungerer utmerket som vifte på soverommet. Timeren og oscilleringen får også ros.

En kritikk som imidlertid er tilbakevendende, er at viften vibrerer noe, noe som blir veldig tydelig på for eksempel tregulv. Dette har ført til at enkelte har måttet legge noe mykt under viften for at den skal være stille.

  • Åtte hastigheter
  • Dimbar display
  • Fjernkontroll
  • Vibrerer
93

Beste pris hos: