0 100 95 1

Test: Honeywell HSF600WE4 - Beste gulvvifte

Nedskalert gulvvifte med fjernkontroll

Produkt: Vifter Kategori: Gulvvifte Antall hastigheter: 5 Watt: 40 Kabellengde: 180 cm Oscillering: Ja Lydnivå: 48 dB Fjernkontroll: Ja

Honeywell HSF600WE4 har et veldig klassisk og nedskalert design som man drar kjensel på fra mange andre gulvviftemodeller. Dette er en plasseffektiv modell som ikke trenger altfor mye rom, og den nesten to meter lange ledningen gir deg fleksibilitet med hensyn til plassering.

Det er fem ulike hastigheter å velge mellom, og det går også å stille inn en timer. Innstillingene gjør du enten på det lett forståelige kontrollpanelet på framsiden av viften eller med den medfølgende fjernkontrollen.

Blåser litt dårlig ifølge enkelte kjøpere
De som har kjøpt denne gulvviften, er generelt godt fornøyd med den. Gjennomsnittsvurderingen fra kjøperne på Bol.com er høy, og de fleste mener at viften er av god kvalitet og er lett å bruke.

Det er imidlertid ikke alle som er helt fornøyd. Enkelte kjøpere mener at viften blåser veldig lite selv på høyeste innstilling, og at stangen ikke alltid holder seg på plass hvis man har forlenget den så langt den går.

  • Byggekvaliteten oppleves som god
  • Brukervennlig
  • Enkelte mener at viften blåser for svakt
95