0 100 77 1

Test: Honeywell CS10XE - Nokså tam luftkjøler har imidlertid har både støvfilter og karbonfilter

Produkt: Bærbare klimaanlegg og luftkjølere Kategori: Luftkjøler Romareal: 16 m² Viftehastigheter: 4 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 64 dB Kjølemiddel: Vann Vanntank: Ja Luftfukting: Ja Luftavfukting: Nei Luftrensing: Ja Størrelse (Høyde): 80 cm Størrelse (Bredde): 39,9 cm Størrelse (Dybde): 34,3 cm

Honeywell CS10XE har ifølge opplysningene mulighet til å kjøle ned et areal på 16 m², så som klimaanlegg er den best egnet for mindre rom. Den er også utstyrt med både støvfilter og karbonfilter, så den fjerner enkelte av urenhetene i hjemmet.

I tillegg til fysiske knapper på selve kjøleren kan du også gjøre innstillinger med en fjernkontroll, og det finnes et digitalt display som viser hva du har valgt. Ifølge opplysninger fra produsenten skal kjøleren være i stand til å pumpe ut luft som er 4 til 7 grader kaldere enn romtemperaturen.

Ingen smigrende testanmeldelser

Totalt sett er Bygga Hus ikke spesielt imponert over denne luftkjøleren. De beskriver den som plastaktig i designet og opplever også problemer med at vannluken åpnes hver gang kjøleren flyttes, noe som betyr at alt vannet havner på gulvet. Til forskjell fra et bærbart klimaanlegg slipper man imidlertid slanger og dreneringsrør. Mange opplever dette som en fordel dersom kjøleviften skal flyttes mellom mange rom.

Dessverre mener Bygga Hus at de ikke har vært i stand til å måle noen kjøling, bare økt luftfuktighet, og når kjølemodus er på, høres en skvettelyd som testeren beskriver som irriterende.

  • Fjernkontroll
  • Luftrensing
  • Kjøler dårlig
  • Vannsøl ved flytting
  • Skvettelyd i kjølemodus
77

Disse testene har vi gjennomgått

Bygga Hus - juli 2017
Experttest av 5 luftkonditioneringar