0 100 97 1

Test: Honda UMK 425 UE - Beste ryddesag

Ergonomisk og kraftig

Produkt: Ryddesager Kategori: Ryddesag Effekt: 810 W Inkluderte hoder: Blad og tråd Arbeidsbredde: 45 cm Vekt: 6,28 kg Lydnivå: 109 dB

Med denne trimmeren trenger du ikke å mate ut mer tråd for hånd; du kan banke trimmerhodet i bakken så vil den mate ut mer tråd automatisk – et såkalt "Tap&Go"-system. I tillegg til trimmerhodet får du også med et tretannet blad og en sele med dobbel skulderrem.

Vekten med tom drivstofftank er 6,28 kg, noe som ikke er direkte fjærlett, men det finnes også ryddesager som er tyngre enn det. Lydnivået på 109 desibel er ikke bemerkelsesverdig høyt, og arbeidsbredden er gode 45 cm.

Imponerer i test

Honda UMK 425 UE får høyest mulige score i en test hos Trusted Reviews. Testeren gir pluss i margen for det ergonomiske designet som gjør ryddesagen komfortabel å bruke, og for at motoren er kraftig og lett å starte. Testerens opplevelse er at sagen gjør kort prosess også i grovere kratt.

Han er imidlertid ikke like begeistret over håndtaket på sagen, som ikke kan justeres uten å løsne skruene. Han mener videre at akkurat denne sagen ikke er det beste valget hvis du for eksempel vil fintrimme gresskanter og andre ting.

  • God kraft
  • God arbeidsbredde
  • Behagelig å bruke
  • Ikke helt lett å justere håndtaket
  • Litt tung
97

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - oktober 2018
Experttest av Honda UMK 425 UE