0 100 89 1

Test: Honda Miimo 3000 - God rekkevidde og vanntett

Produkt: Robotgressklippere Prisklasse: Premium Anb. areal: 3000 m² Maks helling: 47 % Klippehøyde: 6 Klippebredde: 22 cm Maks. klippehøyde: 2 cm Mobilapp: Ja Regnsensor: Nei Bredde (Mål): 30 mm Høyde (Mål): 55 mm Dybde (Mål): 71 mm Lydnivå: 59 dB Batteritid: 45 min Batteritype: Li-On Ladetid: 50 min Vekt: 13.8 kg

Honda Miimo 3000 er en robotgressklipper som skal kunne håndtere det meste av det du stiller den overfor. Anbefalt areal er 3000 m², men den kan dekke opptil 4000 m², noe som bør være mer enn nok for de fleste huseiere. Skulle du ha en tomt med enkelte høydeforskjeller, kan denne klipperen klatre i oppoverbakker med en så bratt skråning som 47 prosent.

Med den tilhørende mobilappen kan du blant annet justere klippehøyden, planlegge klippingen og også styre klipperen manuelt hvis du ønsker det. Dessverre krever appen Bluetooth-tilkobling, noe som betyr at du må være innenfor rekkevidden av gressklipperens sender for å bruke appen. Miimo 3000 mangler regnsensor, men den er vanntett hvis det først skulle begynne å regne.

Appen har enkelte begrensninger

Honda Miimo 3000 får karakter 4 av 5 av Les Numeriques, som mener at den klipper veldig bra. Testeren liker det faktum at robotgressklipperen er lett å rengjøre, da vanntettheten gjør det mulig å spyle den med slange. Han synes også at klipperen er stillegående, og han mener også at betjeningspanelet er enkelt å bruke.

Testeren mener imidlertid at smarttelefonstøtten kunne ha vært bedre, på grunn av kravet om Bluetooth-tilkobling. Videre mener testeren at denne modellens evne til å navigere rundt i hagen reduseres vesentlig i forhold til enkelte av konkurrentene siden det ikke er noen styrekabel til og fra ladestasjonen.

  • Stillegående
  • Mobilapp
  • God rekkevidde
  • Mobilapp krever Bluetooth-tilkobling
  • Ingen styrekabel
89

Best-i-test - April 2019
Experttest av Honda Miimo 3000

Les Numeriques - juni 2018
Experttest av Honda Miimo 3000