0 100 94 1

Test: Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil - Duft av kokos

Produkt: Solkrem Solfaktor: 20 Volum: 200 ml Forpakningstype: Spray Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Alle Anti-aging: Nei Vannbestandig: Ja

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil beskytter både mot UVA- og UVB-stråler, samt mot infrarød stråling. Den er også fuktighetsgivende og hypoallergen. En av ingrediensene er gulrotekstrakt, som gjør at den er antioksiderende og pleiende for huden.

Denne solsprayen er vannbestandig i opptil 80 minutter. Den er utformet for raskt å trenge inn i huden og ikke etterlate noen oljeaktig overflate. Den er også alkoholfri og har Hawaiian Tropics karakteristiske kokosduft. Den passer for alle hudtyper.

Samlet sett fornøyde kunder

Den gjennomsnittlige kundevurderingen på denne solsprayen er generelt høy. De som har gitt den høye karakterer, roser den fordi den gir en god brunfarge, og noen hevder at man blir raskere brun enn med andre solprodukter. Den får også pluss i margen for at den lukter godt.

På den andre siden er det enkelte som forteller at oljen ikke trenger inn i huden som den burde, og at huden forblir oljeaktig etter påføring. Og selv om produktet er ment å være hypoallergent, har enkelte brukere fått allergiske reaksjoner av det.

  • Lukter godt
  • Gir god brunfarge
  • Vannbestandig
  • Enkelte opplever at den ikke trenger inn i huden
  • Noen tilfeller av allergiske reaksjoner
94

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil