0 100 86 1

Test: GK Hair Silver Bombshell Shampoo - Med naturlige ingredienser som pleier håret

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Premium

Denne sølvsjampoen inneholder en rekke naturlige ingredienser som er der for å gi håret fuktighet og pleie. Den ikkeholder blant annet B-vitamin, som reparerer skadet hår. Den inneholder også naturlig ekstrakt fra frø, planter og belgfrukter som alle har pleiende egenskaper.

Hos Elle beskrives denne sjampoen som en som ikke tørker ut håret, i motsetning til mange andre tørrsjampoer. Testeren mener hun kan se forskjell både på lokkene sine og på sitt ufargede hår. Hun synes også at etterveksten blir mindre merkbar og at håret får en veldig fin glans.

Fungerer bra, men kan farge av
Vurderingene fra kunder er stort sett positive. En kan fortelle at hun har mørkt hår med lyse lokker som har en tendens til å bli gule, og at dette produktet fungerer utmerket for henne. Det eneste negative hun har å bemerke, er at det kan oppstå lilla flekker i hodebunnen, men at de lett kan vaskes vekk igjen.

I en annen anmeldelse forteller en kunde at den også fungerer bra for henne, men at resultatet ikke er så langvarig som hun skulle ønske. Hun opplever også at sjampoen sliter på håret.

  • Pleiende
  • Godt resultat
  • Kan farge av
  • kan slite på håret
86

Disse testene har vi gjennomgåttr

Elle - oktober 2017
Experttest av fem silverschampon

Amazon
Kundrecensioner av GK Hair Silver Bombshell Shampoo