0 100 86 1

Test: ghd V Gold Max

Produkt: Rettetang Prisklasse: Premium Oppvarmingstid: 30 sek Automatisk avstenging: 30 min Makstemperatur: 185 grader Ledningslengde: 260 cm Vekt: 780 g Roterende ledningsfeste: Ja

Hvilken rettetang du trenger, avhenger mye av hvilken hårtype du har. Har du eventuelt litt lengre, tykkere hår, kan du eventuelt trenge en rettetang med bredere plater, da en større overflate generelt sett gjør det lettere å jobbe med en større mengde hår.

Gold Max er ghds bidrag til markedet for brede rettetenger. Platene er fire centimeter brede, og som andre produkter i ghds Gold-serie har de et pent design med gullfargede plater og svart grep.

Den har bare én temperaturinnstilling, 185 grader, men det er gjennomående for ghds produkter. Oppvarmingen tar 30 sekunder, noe som er lengre enn enkelte av konkurrentene i samme prisklasse, men ikke uvanlig for en så bred rettetang.

En bred tang er bra, men ikke i alle moduser


Gold Max har fått høye karakterer i tester, og testene har blant annet trukket frem tangens enkle, men pene design og hvor godt den gjør jobben. Platenes bredde gjør at platen blir raskt klar, og en av testene mente den var klart raskere enn smalere varianter i ghds produktlinje.

Makeup and Beauty opplever imidlertid at den medfølgende varmebeskyttelsen ikke sitter så bra som den burde, og fremhever også problemet med at en bredere tang ikke kan lage små krøller. Dette er riktignok et gjennomgående problem for brede rettetenger, snarere enn spesifikt for Gold Max.

  • Gjør jobben raskt
  • Pent design
  • God lengde på ledningen
  • Kan ikke lage små krøller
  • Litt lengre oppvarmingstid
  • Bare én varmeinnstilling
86

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Cute Hair Day - september 2015
Experttest av ghd V Gold Max

Makeup and Beauty - augusti 2017
Experttest av ghd V Gold Max