0 100 90 1

Test: ghd V Gold Classic - Beste premium-rettetang

En ny generasjon testvinnere

Produkt: Rettetang Prisklasse: Premium Oppvarmingstid: 15 sek Automatisk avstenging: 30 min Makstemperatur: 185 grader Ledningslengde: 260 cm Vekt: 245 g Roterende ledningsfeste: Ja

Dette er oppfølgeren til den populære og høyt vurderte ghd Original Styler, også kjent som ghd IV. Som sin forgjenger er dette en rettetang som får jobben gjort.

Som andre produkter fra ghds Gold-serie er den svart med gullfargede plater. Nettopp platene er av typen bevegelige plater med såkalt Dual-Zone-teknologi , med to varmesoner for en jevnere varme. Som andre ghd-rettetenger holder den 185 grader, og den justerer i tillegg varmen fem ganger per sekund for å sikre at temperaturen er riktig.

Rask oppvarming

Oppvarmingen er for øvrig en rask sak; tangen varmes opp på bare 15 sekunder, og den piper når den er klar. Ledningslengden er 2,6 meter, en ikke uvanlig lengde for ghd, og dette skal være mer enn nok for de fleste behov. Tangen slår seg av automatisk etter en halvtime uten bruk.

Hercampus.com har testet V Gold Classic og er veldig fornøyd med resultatet. De opplevde rettetangen som veldig enkel å bruke og resultatet som veldig bra. Krølling gikk mindre bra, noe de lurer på kunne ha blitt bedre hvis det var mulig å stille inn en høyere temperatur.

Kundetilfredsheten er generelt svært høy, og blant annet trekker kjøperne frem hvor raskt den blir varm, og hvor bra sluttresultatet blir. Dennne rettetangen blir også vår testvinner i denne prisklassen.

  • Pent design
  • Rask oppvarming
  • Gode resultater
  • Bare én varmeinnstilling
90

Disse testene har vi gjennomgått

Netonnet
Kundrecensioner av ghd V Gold Classic

Her Campus - januari 2014
Experttest av ghd V Gold Classic