0 100 85 1

Test: ghd Platinum - Godt resultat til en høy pris

Produkt: Rettetang Prisklasse: Premium Oppvarmingstid: 20 sek Automatisk avstenging: 30 min Makstemperatur: 185 grader Ledningslengde: 270 cm Vekt: 750 g Roterende ledningsfeste: Ja

Platinum-serien er ghds forsøk på å bygge et produkt med en mer premium-følelse og mer funksjonalitet enn i deres ellers populære Gold-serie. Dette kommer også til syne i prisen, som er det som trekker mest ned for vår del.

En funksjon som skiller seg ut, er den såkalte Tri-Zone-teknologien. Den fungerer slik at hver plate er delt inn i tre forskjellige varmesoner, slik at tangen holder konstant og jevn varme over hele platene. Dette er ifølge ghd mer skånsomt for håret, og du skal bare trenge å dra med tangen én gang for å få beste resultat.

gdh Platinum holder en ifølge produsenten optimal temperatur på 185 grader og varmer seg opp på 20 sekunder. Når du er ferdig, kan du sette den på en medfølgende varmebeskyttelse, som gjør at du for eksempel kan legge tangen ned i en veske uten at den må bli kaldere først.

Glemte du å trekke ut rettetangen? Ikke noe problem!


Hvis du har det travelt med å komme deg ut døren etter du har rettet håret, trenger du ikke å bekymre deg for om du husket å slå av tangen, siden den har automatisk avstenging etter å ha ligget ubrukt i en halvtime.

ghd Platinum har fått gode vurderinger av testere, med plusspoeng blant annet for et godt resultat og et pent design. Én tester påpekte imidlertid at hun hadde satt pris på om det var flere temperaturinnstillinger, og en annen var usikker på om hvorvidt den høyere prisen i forhold til andre ghd-produkter kunne rettferdiggjøres.

  • Pent design
  • Tri-zone-teknologi
  • Medfølgende varmebeskyttelse
  • Bare én varmeinnstilling
  • Dyr
85

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - September 2017
Experttest av ghd Platinum

Hair Companion - september 2015
Experttest av ghd Platinum

Pink Peonies - april 2017
Experttest av ghd Platinum