0 100 89 1

Test: ghd Flight Nocturne - Høykvalitets reisehårføner med høyere prislapp

Produkt: Hårfønere Kategori: Reisehårføner Varmenivåer: 2 stk Hastigheter: 2 stk Effekt: 1200 W Ledningslengde: 180 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Nei Ioniseringsfunksjon: Ja

Flight Nocture fra ghd er en reisehårføner der fokus virkelig har vært på at den skal være praktisk å ta med seg på reise. ghd sier selv at den har 85 % av ytelsesevnen til fullstore ghd Air, til tross for at den bare er 60 % av størrelsen. Akkurat som på mange andre produkter fra ghd er også prislappen på denne noe høyere enn hos konkurrentene.

For at den skal ta mindre plass i kofferten, kan du felle ned håndtaket, noe som gjør den enda mer kompakt. Det følger med en liten veske du kan ha den i for ytterligere beskyttelse. Det følger også med et munnstykke hvis du trenger å føne med litt mer presisjon.

Flight Nocturne har to forskjellige hastigheter med varmluft og én med kaldluft. Standarden på spenningen i strømuttaket på veggen kan variere etter hvilket land man er i, så på denne hårføneren finnes det en bryter som du kan stille inn på enten 120 eller 220 volt. Den har også en sikring mot overoppheting.

Byggekvaliteten imponerer

Tilbakemeldingene fra kunder på Amazon er veldig positive. Flere av dem bemerker hvor solid den er, til og med kvaliteten på oppbevaringsvesken blir nevnt. Med tanke på størrelsen er også mange overrasket over hvor godt den presterer, flere mener at den fungerer like bra som hårfønere av full størrelse.

Den får imidlertid kritikk blant annet for at sikringen mot overoppheting slår ut altfor tidlig når man bruker den på høyeste hastigheten. Det at den er dyrere enn de fleste andre reisehårfønere, gjør også at den får et minus i margen i flere tilfeller, til tross for at byggekvaliteten er høyere.

  • Velbygd
  • Justerbar spenning
  • Tørker bra
  • Dyr
89

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av ghd Flight Nocturne