0 100 81 1

Test: ghd Curve Creative Curl Wand - Velfungerende designprodukt med høyere prislapp

Produkt: Krølltang Type: Konisk tang Automatisk avstengning: Ja, 30 min Ledningslengde: 260 cm Makstemperatur: 185 grader Justerbar temperatur: Nei Oppvarmingstid: 25 sekunder

ghd Curve Create Curl Wand er på noen måter et typisk ghd-produkt; det ser mer ut som et designprodukt enn mange av konkurrentene, med et stilrent svart design, men det er også mye dyrere. Den har fått gode anmeldelser, men er den verdt den høye prisen?

I likhet med andre hårpleieprodukter fra ghd har denne rettetangen bare én temperaturinnstilling på 185 grader. Oppvarmingen er imidlertid raskt unnagjort – 25 sekunder – og tangen slår seg automatisk av etter en halv time. Tangen har også en kald topp.

For øvrig har selve staven en patentert varmeteknologi der seks forskjellige varmesensorer sikrer at temperaturen alltid er på nøyaktig 185 grader. I samsvar med vanlig bransjestandard er staven keramisk. Creative Curl Wand produseres bare i én størrelse med base på 28 mm og toppen 23 mm.

Velfungerende, men kanskje ikke verdt prisen

Creative Curl Wand er testet av Cosmopolitan UK, og deres inntrykk av tangen er veldig bra. De opplever at krøllene blir veldig tydelige, og at den keramiske overflaten på staven gir håret en pen finish. De oppgir også at krøllene holder seg veldig bra også dagen etter, og de satte pris på at tangen hadde en såkalt kald topp.

Også kjøperne er veldig fornøyd med tangens ytelse. Flere kunder trekker fram hvor enkel den er å jobbe med, selv om noen mener det tar en stund å få inn teknikken. Noen bemerker at den ikke fungerer optimalt på kortere hår, og noen synes ikke den helt er verdt den høyere prisen.

  • Lang ledning
  • Pent design
  • Rask oppvarming
  • Dyr
  • Bare én temperaturinnstilling
  • Produseres bare i én størrelse
81

Disse testene har vi gjennomgått

Cosmopolitan - december 2018
Experttest av 11 locktänger

Amazon
Kundrecension av ghd Curve Creative Curl Wand