0 100 88 1

Test: Ghd Curve Classic Curl Tong - Bare én valgbar temperatur, men rask oppvarming

Produkt: Krølltang Type: Krølltang Automatisk avstengning: Ja, 30 min Ledningslengde: Ikke oppgitt Makstemperatur: 185 grader Justerbar temperatur: Nei Oppvarmingstid: 25 sekunder

Denne krølltangen fra ghd er utstyrt med en fjærklemme som holder håret på plass mens du krøller. For å unngå ulykker har tangen en såkalt kald topp og et innebygd stativ. Den er også utstyrt med universalspenning og en roterende ledning.

Dessverre har den ikke flere alternativer når det gjelder temperaturen – tangen holder derimot alltid 185 grader, noe ghd mener er den optimale temperaturen for hårstyling. Den piper når temperaturen er nådd, som for øvrig bare tar 25 sekunder, og slås deretter av automatisk etter 30 minutter.

Gode testresultater

Good Housekeeping har testet denne krølltangen og gir den veldig god karakter. Testpanelet opplever tangen som veldig enkel å bruke og synes den gir et veldig godt resultat på relativt kort tid.

Testerne har få ting å bemerke når det gjelder denne krølltangen – det eneste er at enkelte i testpanelet opplever at ledningen lett floker seg.

  • Rask oppvarming
  • Enkel å bruke
  • Gode resultater
  • Ingen justerbar temperatur
88

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - juni 2016
Experttest av ghd Curve Classic Curl Tong