0 100 91 1

Test: ghd Air - Beste premium-hårføner

Kvalitetsprodukt, men sparsomt med tilbehør

Produkt: Hårfønere Kategori: Premiumhårføner Varmenivåer: 3 stk Hastigheter: 3 stk Effekt: 2100 W Ledningslengde: 300 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Nei Ioniseringsfunksjon: Ja

Med Air forsetter ghd tradisjonen med å produsere kvalitetsprodukter med stilig design. Den ser veldig bra ut med et design i matt sort med kromdetaljer. Innstillingene er veldig enkle og forstå, med en knapp for å velge temperatur og en annen knapp for å velge hastighet.

Air har en kraftig motor med effekt på 2100 watt. Luftfilteret er avtakbart, noe som er veldig praktisk under rengjøring. Akkurat som hos de fleste konkurrentene har også denne føneren en ioniseringsfunksjon. Denne funksjonen nøytraliserer statisk elektrisitet og gjør håret mykere og slettere.

To forskjellige munnstykker følger med. Ingen av disse er et volummunnstykke, men det kan kjøpes separat. Ledningen er 3 meter lang, og det er mer enn nok til at du får fritt spillerom mens du føner. Føneren er imidlertid en forholdsvis tung sak med en vekt på drøyt 1,5 kg. Dette er ikke unikt for denne hårføneren, men det finnes konkurrenter som veier betydelig mindre.

Fungerer fint, men pass på fingrene!

ghd Air får meget høye karakterer av The Hair Room. De trekker frem at det er et kvalitetsprodukt der til og med kartongen føles solid og luksuriøs. De opplever at den tørker veldig godt og ikke bråker, selv på høyeste hastighet. De mener også at knappenes plassering er gjennomtenkt.

På minussiden har de notert seg at munnstykkene blir ekstremt varme, slik at man risikerer å brenne seg på dem. De er også skuffet over at det ikke følger med noe volummunnstykke, og at luftfilteret er veldig vanskelig og ta av og sette på igjen.

Totalt sett har ghd likevel produsert et meget bra produkt og blir vår testvinner i premiumklassen.

  • Stilig design
  • Tørker bra
  • Lang ledning
  • Det følger ikke med volummunnstykke
  • Munnstykkene blir varme
91

Disse testene har vi gjennomgått

The Hair Room - juli 2017
Experttest av ghd Air