0 100 87 1

Test: Ga.Ma CP1 Ceramic Digital - Rask oppvarming med lang ledning

Produkt: Rettetang Prisklasse: Budsjett Oppvarmingstid: 10 sek Automatisk avstenging: 60 min Makstemperatur: 200 grader Ledningslengde: 300 cm Vekt: 238 g Roterende ledningsfeste: Ja

CP1 følger bransjestandarden med keramiske varmeplater som er behandlet med det Ga.Ma kaller Ceramic Crystal Coating, som skal gjøre at tangen glir bedre over håret. Platene er såkalte flytende plater, som gir et jevnt trykk og jevn varmefordeling.

Den har bare én temperaturinnstilling – 200 grader – men oppvarmingen går i det minste veldig fort. I likhet med de aller fleste rettetenger på markedet i dag har den automatisk avstenging. Akkurat denne modellen slår seg av etter en time.

CP1 har en solid utformet ledning på hele tre meter. Dette gir mer fleksibilitet under bruk, siden du ikke er avhengig av å ha en stikkontakt like i nærheten av speilet du står ved når du retter eller krøller håret.

God ytelse for prisen, ifølge kjøperne


Kundeanmeldelsene for denne rettetangen er generelt veldig gode, og mange uttrykker forbauselse over hvor godt den presterer i forhold til den relativt lave prisen. At den kommer raskt opp i temperatur, er en annen ting som flere trekker frem.

Hvis man skal klage på noe, finnes det bare én temperaturmodus, og CP1 får også minus i margen av enkelte kjøpere fordi den føles noe plastaktig.

  • Hurtig oppvarming
  • Lav pris
  • Lang ledning
  • Tvilsom kvalitet
  • Bare én temperaturinnstilling
87