0 100 91 1

Test: Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo - Beste budsjett-sølvsjampo

Hurtigvirkende og pleiende for håret

Produkt: Sølvsjampoer Prisklasse: Budsjett

Ut over å bøte på gule pigmenter virker denne sjampoen pleiende på håret. Den inneholder også guarana, som tilfører fuktighet. Den gir også beskyttelse mot varme og UV-stråling, og kan også reparere skader som har blitt forårsaket av rettetanger og hårfønere.

The Independent har bare gode ting å si om denne sjampoen. De var veldig fornøyde med hvor friskt og rent håret føltes etter bruk. Sjampoen glattet tydelig ut gule toner uten å få håret til å se altfor hvitt ut.

En blogger på Veckorevyn - en av Sveriges største nettsider for unge kvinner - er også veldig fornøyd med resultatet denne sjampoen gir. Hun brukte den ved to ulike tilfeller, først i fem minutter og så i to minutter, og kunne i begge tilfellene se at de gule tonene i håret hennes var borte.

Gir raskt resultater

Gjennomsnittskarakteren på Nordic Feel er meget høy og på hele 4,5 av 5 basert på 191 vurderinger. Det er flere kunder som har sett resultater allerede etter første eller andre vasken. Flere forteller også at håret deres blir veldig mykt og pent.

Fra de som har noe negativt å si, hører vi at den farger av på hendene, og at håret kan få en noe lilla nyanse hvis sjampoen sitter for lenge i håret. Enkelte har også opplevd tørt hår og hodebunn.

  • Hurtigvirkende
  • Gir håret en fin finish
  • Kan farge av
91