0 100 92 1

Test: Fitbit Charge 4 - Beste premium-aktivitetsarmbånd

Velg musikk rett fra håndleddet

Prisklasse: Premium Materiale armbånd: Silikon Type glass: Gorilla Glass Skjermstørrelse: 1" Skjermtype: OLED Vekt: 30 g Vanntett: Ja Kompatibilite: iOS, Android Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Ja Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 7 dager

Hvis du hadde tenkt til å bruke aktivitetsarmbåndet til å måle svømmetrening, kan Fitbit Charge 4 være et godt valg, da det er vanntett ned til en dybde på 50 meter. Det er altså ikke noe problem å svømme med det, og du trenger ikke tenke på å ta det av hvis du for eksempel skal vaske opp.

Det kan også kartlegge søvnen din med gode detaljer og logge søvnsyklusene dine (lett, dyp og REM-søvn), for deretter å gi en vurdering av hvor godt du sover. Praktisk nok kan du også styre Spotify-appen rett fra armbåndet, slik at du aldri trenger å ta opp mobilen din fra lommen for eksempel for å bytte sang.

Ris og ros for den innebygde GPS-en
Dette aktivitetsbåndet har innebygd GPS, noe som gir et pluss i margen i tester på Techradar og M3. Mobil mener imidlertid at GPS-en ikke er altfor nøyaktig. Mobil er desto mer begeistret over batterilevetiden og også antallet innebygde aktiviteter.

Designet får imidlertid en del kritikk, ettersom både M3 og Techradar reagerer på at designet er det samme som på forgjengeren Charge 3, og at dette begynner å føles utdatert. Mobil mener at batteriet lades sakte, og hos Techradar senkes vurderingen noe av det monokrome displayet.

  • Innebygd Spotify-støtte
  • innebygd GPS
  • vanntett
  • Langsom batterilading
  • GPS oppleves noen ganger som unøyaktig
  • utdatert design
92

Beste pris hos: