0 100 95 1

Test: Fitbit Charge 3 - Beste aktivitetsarmbånd

Detekterer hva slags aktivitet du driver med

Produkt: Aktivitetsarmbånd Prisklasse: Mellomklasse Materiale armbånd: Gummi Type glass: Gorillaglass Skjermstørrelse: 0,7" Skjermtype: OLED Vekt: 30 g Vanntett: Ja Kompatibilite: iOS, Android, Windows Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Ja Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 7 dager

Fitbit Charge 3 er et veldig smart treningsverktøy på flere måter. Det måler pulsen din døgnet rundt for å gi mer nøyaktige verdier om treningen, og det kan også automatisk detektere flere forskjellige typer trening, inkludert løping, svømming og pulstrening.

Armbåndet kan også vise hvilken "hjertesone" du er i, det vil si hvilken type trening den aktuelle pulsen din til enhver tid er optimal for. Hjertesonene som finnes, er fettforbrenning, pulstrening og Peak Zone (over 85 % av makspuls).

Samler inn mye data, men mangler GPS

Fitbit Charge 3 beskrives som pent designet og behagelig å bære av flere testere. Vanntettheten og det lyse tydelige displayet får også en del ros, og det samme gjør den praktiske appen og datamengden armbåndet samler inn.

Flere testere er imidlertid skuffet over at Fitbit har valgt ikke å bygge inn en GPS i denne utgaven av Charge, og at displayet er svart/hvit er det heller ikke alle som liker. Et ytterligere minuspunkt er at armbåndet ikke støtter tredjepartsapper, og at det bruker en spesiell lader i stedet for for eksempel USB-C.

  • Tydelig display
  • Komfortabel
  • Oppdager aktivitetstype automatisk
  • Ingen innebygd GPS
  • Svart-hvitt display
95

God pris hos: