0 100 92 1

Test: Fitbit Charge 2 - Kan hjelpe deg med å slappe av

Produkt: Aktivitetsarmbånd Prisklasse: Budsjett Materiale armbånd: Silikon Type glass: Plast Skjermstørrelse: 1,5" Skjermtype: OLED Vekt: 35 g Vanntett: Vannavstøtende Kompatibilite: iOS, Android, Windows Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Nei Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 5 dager

I tillegg til å være en nyttig følgesvenn i forbindelse med treningen din kan Fitbit Charge 2 også hjelpe deg med å slappe av. Med den såkalte Relax-modusen kan du få hjelp til å puste på en måte som får deg til å stresse ned og slappe av.

Skulle aktivitetsnivået ditt være litt lavt en dag, kan armbåndet minne deg på å ta minst 250 skritt i timen. Skjermen er stor med 1,5 tommer, og på den kan du se om du har mottatt en SMS, eller se påminnelser fra kalenderen.

Veldig begrensede varsler

I en test hos Mobil berømmes Fitbit Charge 2 for sitt lille, smidige format og for sin brukervennlighet. Appen får også ros, både fra Mobil og M3. Skjermens størrelse gir pluss i margen i Tech Radars vurdering av Fitbit Charge 2.

Mobil er derimot ikke like fornøyd med at armbåndet mangler innebygd GPS, og at det bare er vannavstøtende og ikke helt vanntett, en kritikk som deles av M3. Både Tech Radar og Mobil reagerer på at varslene man får, er begrenset, og at det verken er mulig å lese hele meldinger direkte på skjermen hvis de er litt lengre, eller svare på dem.

  • Stor skjerm
  • Bred kompatibilitet
  • Aktivitetspåminnelse
  • Begrensede varsler
  • Ingen innebygd GPS
92