0 100 95 1

Test: Filorga UV-Bronze Body - Beste solkrem med SPF 30

Ikke som en brun uten sol

Produkt: Solkrem Solfaktor: 30 Volum: 150 ml Forpakningstype: Spray Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Tørr Anti-aging: Ja Vannbestandig: Ja

Filorga UV-Bronze Body er beriket med hyraluronsyre, som fukter, nærer og gir huden en intens tone. Den har også et såkalt Tan Stimulator Complex, som er en melaninforsterker som gjør deg brun fortere. Den er samtidig fri for dihydroksyaceton, som ellers er det aktive stoffet i mange brun-uten-sol-produkter.

Ellers har den filter for både UVA- og UVB-stråler, og den er også vannbestandig. Den er best egnet for tørre hudtyper og har et såkalt Global Anti-Aging Shield, en antioksidant som aktiveres av solstråler.

Høye testresultater

Filorga UV-Bronze Body får høyest mulig vurdering fra Expressen. De beskriver den som et produkt som gir en jevn farge, og som er finfordelt. De mener videre at den gjør huden myk og smidig, og at den lukter godt. Produktet får også pluss i margen for at det kan sprayes selv om flasken holdes opp ned.

Expressen har ikke mye å bemerke negativt, men påpeker imidlertid at produktet føles litt klissete, og at huden får en noe oljeaktig hinne før den har rukket å absorbere produktet. Totalt sett blir den likevel vår testvinner i denne kategorien.

  • Fukter godt
  • Finfordelt
  • God duft
  • Noe klebete og oljete følelse ved påføring
95

Disse testene har vi gjennomgått

Expressen
Experttest av tolv solkrämer - maj 2018